Takaisin arkeen

Joulu on vietetty ja uusi vuosi kohta edessä. Tenttikirjat ja koulutehtävät odottavat jo, mutta ensin kotiutuminen takaisin lappeen Rantaan.

Huomenna postimies tuonee Linksys WRT54GL tukiaseman, lisää muistia iBookkiin ja Logitechin UltraX näppäimistön. Alunperin jo marraskuussa tehty tilaus tuleekin näin hieman myöhästyneenä joululahjana. Odotusaikana muistin hintakin ehti laskea 17e, joten en ole yhtään pettynyt tukiaseman aiheuttamaan myöhästymiseen. Luvassa siis juttua WRT54GL:stä ja jossain vaiheessa kenties firmwaren päivittämisestä. Lyhyt kuvaus myös muistin lisäämisestä iBookkiin on suunnitteilla.

Verteksi.net domainikin toiminee parin päivän sisällä, sillä Cordedin pojilla oli kiireinen Joulu ja tiedotteiden mukaan kaikki tiedot saatiin pelastettua. Varmaan mieluinen joululahja, kun alkuun kaikki näytti aika synkältä.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *