Yhdet vuosijuhlat ja Eläkeläiset Tavastialla

Teknillisen korkeakoulun tietotekniikan kilta, Tietokilta, täytti 20 vuotta 3.3.2006 ja olimme kaverin kanssa edustamassa Lappeenrannan teknillisen yliopiston tietotekniikan kiltaa, Cluster ry:tä, kyseisillä muistinnollaus 10100 -vuosijuhlilla. Cluster ry:hän vietti 20-vuotisjuhliaan jo syksyllä (1.10.2005).

Perjantain juhlat olivat onnistuneet ja teeman mukaisesti monet ainakin kokeilivat muistin nollausta. Juhlat alkoivat cocktail-tilaisuudella ja lahjat olivat perinteistä teekkarilaatua, epäkäytännöllistä ja kosteata. Kokkareiden jälkeen juhlat jatkuivat Ravintola Pörssissä, jossa ruuat ja juomat olivat erittäin maittavia ja laulu raukui paremmin kuin hyvin. Teekkarihymnin jälkeen, jota en kylläkään kuullut, siirryttiin jatkoille Otaniemeen Servin mökille. Jatkoilla juhlijoita tanssitti bändi ja mahan täytti yöpala. Jajatkot vietettiin rantasaunalla. Lauantain maailmanlopun silliaamiaisella Kehä III:n kupeessa, jossain Vanhakartanon tienoilla, soi elävä musiikki ja lisäksi viihdyttäjänä oli posetiivari hanurin, ilmapallojen ja onnenpyörän kanssa.

Silliksen jälkeen olikin vuorossa valmistautuminen Eläkeläisten keikkaa varten. Humppa raikasi ja Tavastia humppasi. Arto Nybergin haastatteleman Eläkäiset -yhtyeen rumpalin Kristian Voutilaisen mukaan Tavastian lavalle oli heitelty pitkiä kalsareita ja kyllä meno olikin melkoista. Halonen rikkoi parit urut ja oli tainnut nauttia jotain muutakin kuin pelkkää humppaa. Eläkeläiset vetivät vanhoja ja uusia humppabiisejä sopivassa suhteessa ja humppa oli mahtavata.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *