Tammerfest ja Omena-hotelli

Tammerfest sujui aurinkoisissa merkeissä ja porukkaa Tampereella oli paljon chillailemassa puistoissa ja terasseilla. Viikonloppu menikin muun muassa Koskipuistossa auringosta nauttiessa ja tunnelmaa haistellen ja tietenkin sitä piti käydä muutamalla A-oluella ja talon lonkerolla Henry’s Pubissa.

Täytyy sanoa, että Omenahotelli oli kyllä loistava tälläiseen viikonloppulomaan. Edullinen ja karsittu kaikista turhista kuluista. Huoneet muistuttivat suurehkoja, siistejä laivahyttejä ja varustelu oli hyvä ja kaikki oleellinen löytyi (mikroaaltouuni, pieni jääkaappi, vedenkeitin, televisio ja kalusteina sohva, pöytä ja tuolit). Henkilökuntaa en nähnyt muuta kuin huonesiivoojat poislähtiessämme, mutta eipä henkilökuntaa olisi tarvittukaan. Hotellin ja huoneiden ovet toimivat ovelasti koodinumerolla ja huoneen hintaan ei kuulunut aamiasta (lisähintaan) tai lisäpalveluina olleita Internet-yhteyttä (9e/pv) ja viihdekanavia (12e?/pv). Ei sinällään, että aamulla klo 12 jälkeen aamiaista olisikaan enää tarvinnut, ja vaikka iBook olikin viihdekeskuksena mukana, oli Internet-vapaa viikonloppu ihan paikallaan. Viihdettäkin riittä Tammerfestin, kavereiden ja Henry’s Pubin tarjoamana.

Omenahotellin konsepti toimii mielestäni mainiosti. Riittävä varustelutaso, ei turhaa palvelua ja sopivasti lähes keskellä Tamperetta. Omenahotelleita on Tampereen lisäksi Turussa, Vaasassa ja Rukalla. Sivujen mukaan joulukuussa avataan hotelli Helsinkiin ja neuvotteluita liiketiloista käydään Jyväskylässä, Kuopiossa, Espoossa, Porissa, Joensuussa, Oulussa, Tallinnassa, Pietarissa, Moskovassa ja Tukholmassa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *