Verteksi.net nyt uudella palvelimella

Verteksi.net domain siirtyi tänään uudelle palvelimelle. Noin kuukausi sitten kaveriporukan kanssa hankittu virtuaalipalvelin tarjoaa paremman majapaikan käyttäjien palveluille. Aikaisemmin verteksissä olleet sivustot ja muun muassa Irssit pyörivät kotipalvelimellani ja nyt uusi palvelin tarjoaa palveluita omasta fyysisestä sijainnistani riippumatta.

Verteksillä olleiden sivustojen siirto onnistui hyvin, joskin pieniä ongelmia oli MySQL-kannan ääkkösten kanssa, jotka hajosivat syystä x tai y, mutta korjaantuivat pienellä purkalla. Utf-8 on varmaan ihan hyvä, mutta sen toiminta antaa vielä odottaa itseään.

Alustana palveluntarjoajalla toimii Xen ja tarjotuista virtuaalipalvelinvaihtoehdoista valitsimme Gentoon, joka lämmittää molempien ylläpitäjien sydämiä. Virtuaalipalvelimesta ja sen käyttämisestä lisää myöhemmin.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *