iTunes ja album art

Apple julkaisi tällä viikolla, tiistaina, uusia iPodeja ja uuden iTunesin. Uusina ominaisuuksia iTunes 7.0:aan tuli muun muassa albumien kuvat, jotka iTunes hakee automaattisesti. Ainut haittapuoli tuossa ominaisuudessa on, että albumien kansien hakemiseen tarvitaan iTunes Store -tili ja tiliä varten tietenkin luottokortti tai iTunes lahjakortti. Ei kivaa.

Albumien kansien lataaminen jää siis vielä testaamatta, sillä en ole vielä jaksanut hankkia luottokorttia. Tavallinen pankkikortti ja tilisiirrot ovat olleet tähän päivään asti ihan riittäviä maksukeinoja. Kokeilin kyllä kirjautua Storeen Nordean Visa Electronilla, mutta eihän se kelvannut. Electron on ehkä yksi turhimpia kortteja ikinä. Kenties se Oikea Visa pitää viimeinkin hankkia, sillä se helpottaisi muutenkin netistä tilaamista. Haittapuolena Visassa on sen vinkuminen, liian helppoa pienillä tuloilla.

Uusi iTunes on vanhaan verrattuna mielestäni hieman paremman näköinen ja visuaalinen tyyli järkevämpi ja hillitympi. Nyt kirjaston eri kategoriatkin (podcastit, videot, radio yms.) on selkeämmin jaoteltu. iTunesin kehittymistä 0 versiosta 7.0:aan voi tarkastella epävirallisesta Apple Weblogista.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

3 vastausta artikkeliin “iTunes ja album art”

 1. Marko avatar

  Ah, näköjään Nordeallakin oli tuollainen ”verkkokäyttö” -kohta Electron korteille. Pitäisi kai enemmän tutkia mitä verkkopankista löytyy. Nyt voi ainakin yrittää maksaa Electronilla verkkokaupoissa.

  iTunes Storessa tuo Electron ei varmaan vieläkään toimi, ainakaan rekisteröitymisen yhteydessä, sillä se tarkistusluku ei viimeksi kelvannut.

 2. Arsu avatar
  Arsu

  Ja Visa Electronkin käy nykyään lähes yhtä monessa nettikaupassa maksuvälineenä, ainakin jos aktivoi verified by visa -palvelun (joka on täysin sama kuin siinä oikeassa Visassa).

  OP:lla ko. palvelun voi kytkeä nettipankista päälle, ei tietoa miten sitten Nordealla.

 3. Jasmo avatar

  Höpönhöpö, se on ihmisen huonoutta ja itsekurin puutetta jos visalla saa höylättyä liikaa!!

  nimim. 600e visalasku…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *