Space Invaders -kalvosinnapit

Oldskool -pelaaja voi edustaa tyylikkäästi ja samalla pienin yksityiskohdin ilmentää, että pelaaminen on veressä, pukemalla puvun kanssa Space Invaders -kalvosinnapit. Sterling-hopeasta valmistetut Space Invaders -alusten malliset kalvosinnapit ovat tyylikäs yksityiskohta, jolla varmasti oikeassa seurassa herättää kateellisia katseita.

Klassista pelaamista edustavien kalvosinnappien saatavuudesta ei ole tietoa, mutta kyseiset napit myytiin Etsy -sivustolla 35 dollarin hintaan. Asiakkaan halutessa taitava kultaseppä valmistanee kuvan pohjalta samanlaiset. (via Gizmodo)

Space Invaders cufflinks
Artikkeli on julkaistu sunnuntaina 22. lokakuuta 2006 kello 13.30. This entry was posted in vekottimet and tagged by Marko. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *