PlayStation 3 avattuna

PlayStation 3 julkaistiin viikonloppuna Japanissa, mutta myyntiin saatiin toimitettua vain 100 000 kappaleen erä, joka myytiin loppuun muutamassa tunnissa. 20 gigatavun kiintolevyllä varustettu malli oli hinnoiteltu 330 euroon ja 60 gigatavun malli 415 euroon. Japanilaiset onnekkaat saivat jo siis omansa, mutta Yhdysvalloissa laitetta saadaan odottaa vielä muutama päivä marraskuun 17. päivään asti ja Euroopassa maaliskuuhun 2007 asti. Sonyn suunnitelmissa on toimittaa kuusi miljoonaa PS3:sta maalistuun 2007 loppuun mennessä. (via Muropaketti)

Useilla laitteisto- ja tekniikkasivustoilla onkin ollut paljon juttua PlayStation 3:sta ja kuvia laitteesta. DailyTech -sivusto on avannut PS3:n ja esittelee kuvien kera mitä PlayStation 3 pitää sisällään. Artikkelissa käsitellään PS3:n tekniikkaa ja osa-alueita ja luo hyvän käsityksen mistä PS3 rakentuu. Artikkelin mukaan PS3 on tehty helposti purettavaksi ja isompi, 320GB, kiintolevykin asentui helposti ja laitteella on potentiaalia muuhunkin kuin konsolikäyttöön.

PlayStation 3:sta voi lukea lisää muun muassa seuraavista linkeistä:


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *