Nintendon Wii -konsoli purettuna

Miehet rakastavat tekniikkaa, ainakin yleensä, ja ovat kiinnostuneita miten asiat toimivat. Kun markkinoille julkaistaan uusi lelu, pitää se tietenkin purkaa ja katsoa, mitä laitteen sisältä löytyy. Varsinkin, jos joku ei ole sitä jo aikaisemmin tehnyt.

Popular Science Blog avasi, kuvasi ja samalla rikkoi Nintendo Wii:n. Sisältä paljastui piirilevyä ja piirejä. Wii on sisälmyksiltään selkeästi yksinkertaisempi kuin Sonyn PlayStation 3, eikä purettu Wii kovin erikoiselta näytäkään.

Nyt kun molemmat uutuus-konsolit on purettu ja kurkistettu kotelon sisäpuolelle, voidaan odottaa käytännön pelitestejä, joissa uudet konsolit ja niiden viihdearvo punnitaan. Wii:n peleistä onkin ollut näkyvillä paljon YouTube -videoita, mutta PS3:n peleistä ei juurikaan.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *