Biljardipöytä tavallisessa pöydässä

Normaali biljardipöytä vie paljon tilaa, eikä pöydälle voi juurikaan mitään sijoittaa tai käyttää pöytää muuna kuin biljardipöytänä. Chevillotten (Very)Table -pöydässä biljardipöytä on piiloitettu normaaliin pöytään ja muuntuu normaalista pöydästä biljardipöydäksi kahdeksan vaiheen kautta. Pöytää voidaan käyttää myös pelipöytänä, sillä biljardipöytää suojaava pöytälevy on toiselta puolelta nahkaa normaalia pöytäkäyttöä varten ja toiselta puolelta vihreää kangasta korttipelejä kuten pokeria varten. Alumiinista valmistettu pöytä on kooltaan 233 x 138 cm, pelialue on 190 x 95 cm ja painoa pöydällä on 300 kg. (via Gizmodo)

Biljardipöytiä valmistavan Chevillotten (very)Table on tyylikkään näköinen myös normaalina pöytänä ja toimii varmasti mainiosti biljardipöytänä illanvietoissa ja satunnaisessa pelaamisessa. Kätevä tapa saada pienehköön tilaan sekä pöytä että biljardi- ja pelipöytä. En löytänyt pöydälle hintaa, mutta hinta ei varmastikaan kovin edullinen ole.


Posted

in

,

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *