Ilmainen Mac-ohjelma joulukuun ajan

Joulukuu on joulukalenterien aikaa ja näin Internetin aikaan netissä on tarjolla useita erilaisia joulukalentereita eri aiheilla. Enemmän tai vähemmän järkeviä.

Mac-käyttäjille suunnattu MacAppADay on kenties joulukalentereista kätevin. MacAppADay jakaa joka päivä uuden mac -ohjelman 5000:lle ensimmäiselle lataajalle. Nyt kannattaa olla siis hereillä ja koneen ääressä aina puolilta päivin (tarkemmin klo 10:00), jolloin uusi ”luukku” avataan.

MacAppADay:
”Throughout December, each and every day, we’ll give away 5000 copies of a popular mac application. Even if all the apps were only worth $5.00, that’d be $150.00. And some of them are worth a lot more. Oh, and this is not a competition. Everyone gets every single application. All you have to do is remember to visit the site each day from the 1st December. And there’s a bonus on New Years! We’re not joking.”

MacAppADay -sivuston kommenttien perusteella, ainakin tänään luukun takana olleessa TuneX -ohjelmassa on ns. one-shot lisenssi ja ovat Av -nimimerkin mukaan julkisuustemppuja, joilla saadan käyttäjät kiinnostuneiksi. Nimimerkki Skipper toteaa seuraavaa: ”This is a free none-upgradeable copy of TuneX from MacAppADay. You can enjoy using it for as long as you want”.

Ohjelmat ovat siis laajennettuja demoja, mutta ilmaisia ja täysiä versioita. En tosin olettanutkaan, että ohjelmistojen kehittäjät jakaisivat samoja versioita, kuin mitä myyvät. Huonoa bisnestä. Saa nähdä mitä huomenna on tarjolla.


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 vastausta artikkeliin “Ilmainen Mac-ohjelma joulukuun ajan”

  1. Marko avatar

    Jep, uusi luukku avautuu klo 10:00, mutta näin opiskelijan arjessa puolelta päivin on sopiva ajankohta :) Voi tosin olla, että kun edetään lähemmäs kuun loppupuolta kannattanee olla hereillä jo klo 10:00.

  2. past0r1 avatar

    Käsittääkseni ”luukku” avataan klo 10.00 Suomen aikaa, ei puolilta päivin. Tosin toistaiseksi ainakin on hyvin ehtinyt lataamaan omansa vielä kahdeltatoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *