Ilman Internettiä

Mitä tehdä päivinä, jolloin yhteys Internettiin on poikki ja ulkona sataa vettä? – Katsoa neljä elokuvaa ja pelata yksi keskinkertainen fps -peli läpi.

Elisan verkkopäivitysten ja taloyhtiön verkontoimittajan yhteistumpeloinnista johtuen Internet oli saavuttamattomissa kaksi työpäivää, kunnes taloyhtiön ADSL:ään saatiin päivitettyä uudet asetukset. Lohduttavaa katsoa traceroutella kuinka HomePNA -liittymästä paketit hukkuvat ADSL-purkin jälkeen bittiavaruuteen ja odotella, että eräs asukkaista tulee töistä ja päivittää verkon asetuksen kuntoon.

Tietenkään mitään tiedotteita ei asiasta tullut, vaan ”vika” selvisi vasta asiakaspalveluun soittamalla. Pari päivää ilman Internettiä on useille huomaamaton aika, jos edes huomaavat koko asiaa, mutta kun on aina auki olevaan nettiin tottunut, tuntuu parikin päivää ikuisuudelta.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *