Päivän linkit

Del.icio.us on kätevä palvelu linkkien tallettamiseen ja lajitteluun tagien avulla. Tarjolla on myös mahdollisuus automaattisesti julkaista päivän aikana kerätyt linkit blogissa käyttämällä WordPressille saatavaa Postalicious-lisäosaa. Del.icio.us-palveluun kirjatut linkit ilmestyvät blogiin ensin luonnoksiksi ja haluttaessa julkaistaan automaattisesti.

Satunnaisen Björklundin virittämä ”del.icio.us daily blog post fixer -plugin” lisää alkuperäiseen lisäosaan paremmat mahdollisuudet muotoilujen määrittämiselle. Lisäosa julkaisee linkit automaattisesti päivittäin, joka ei omaan tarkoituksiini lyhyen kokeilun jälkeen ollut toimiva vaihtoehto.

Päivitys:
Alkuun ajattelin julkaista kiinnostavia linkkejä pieninä kirjoituksina, mutta totesin sen hieman turhaksi. Nyt linkit kerääntyvät blogiin luonnoksiksi ja muokkautuvat ajoittain kirjoituksiksi.


Posted

in

,

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *