Cordinator piilottaa ylimääräiset sähköjohdot

Cordinator

Maailmalla on kaikenlaisia hyödyllisiä välineitä, kuten sähköjohdot piilottava Cordinator. Cordinator toimii periaatteessa jatkojohtona ja tarjoaa ylimääräisten sähköjohtojen piilottamisen lisäksi myös suojan jännitepiikeille.

Kotelossa on paikat kymmenelle virtajohdolle, jotka voi piilottaa kotelon sisälle ja vetää ulos vain tarvittavan määrän johtoa. Hintaa tuotteella on noin 55 dollaria ja on saatavilla vain beigenä. Toimivuudesta Suomen sähköverkossa ei ole tietoa.

Vastaavia tuotteita voisi olla saatavilla Suomestakin, mutta joko en ole vain törmännyt sellaisiin, tai sellaisia ei ole tarjolla. Näkisin mielelläni UPSini yhteydessä tuollaisen johdonpiilotus -toteutuksen ja jatkojohdoissa yleensäkin.

Cordinatorin lähestymistapa sähköjohtojen järjestämiseen on hieman kätevämpi, kuin mitä KangaRooM storagen laatikon, josta kirjoitin aikaisemmin.

(via Gizmodo)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *