Thunderbird 2 ja ominaisuus, jota et tiennyt kaipaavasi

Mozilla Thunderbirdistä julkaistiin jokin aika sitten uusi versio ja hyvä sähköpostiohjelma on muuttunut vieläkin paremmaksi. Thunderbird 2 tarjoaa paljon parannettuja ominaisuuksia liittyen viestien lukemiseen, hakutoimintoihin ja huijausyrityksiä ja roskapostia vastaan. Vaikka kyseiset parannukset ovat varmasti käteviä, ei niitä juurikaan huomaa.

Yksi parannettu ominaisuus on kuitenkin helppo huomata, ”Ilmoitukset”. Uusien viestien ilmoitukset ovat nyt yksityiskohtaisempia, sisältäen lähettäjän, aiheen ja lyhyen otteen viestin sisällöstä. Hyödyllinen parannus entiseen ”Sinulle on 1 uusi viesti” -ilmoitukseen. On kyllä hienoa, että kerrankin ohjelmistosuunnittelijat yllättävät ominaisuudella, jota et tiennyt tarvitsevasi, mutta joka on silti erittäin kätevä ja hyödyllinen.

Thunderbird 2:n myötä suomenkielinen oikoluku, ”soikko”, toimii nyt myös sähköposteja kirjoitettaessa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 vastausta artikkeliin “Thunderbird 2 ja ominaisuus, jota et tiennyt kaipaavasi”

  1. Marko avatar

    Itsekin kuulin, että Outlook 2003:ssa olisi samanlainen ominaisuus, mutta en ole ks. ohjelmaa käyttänyt. Taisi Outlook Web Accesissakin olla kanssa jotain tuollaista.

    Eiköhän tuonkin ominaisuuden muokkaamiseen jonkinlainen lisäosa ilmestyne…

  2. vesa avatar

    huomasin tuon ominaisuuden varsin hyödylliseksi itsekin, vaikka käsittääkseni se outlookissa on tainut kauan aikaa olla. vielä kun pystyisi vähän paremmin konffaamaan ilmoitusta, että minkä kokoisena se näkyy ja mitä ilmoituksessa näkyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *