Google Reader Theme vapaaksi ja 1.0 versio

Hickdesignin suunnittelema Google Reader Theme päivittyi versioon 1.0 ja samalla muuttui avoimeksi: ”do what you like with them” -luvalla.

Jon Hicks kirjoittaa, että on nyt tyytyväinen teemoihin ja aikaa Googlen Readeriin tekemien muutosten korjaamisen ei liiemmälti ole. Alkuperäinen tarkoitus oli luoda jotain itselle, joka on nyt täytetty. Samalla myös muut saivat mainion teeman Google Readeriin.

”Feel free to re-distribute them anywhere you like, whether slightly tweaked or massively altered. They’re yours to do with as you please! Give them a good home and let me know what do with them (hopefully something better!)”
– Jon Hicks

Teema on mielestä huima parannus verrattuna Googlen oletusteemaan. Toivoisikin, että joku pitäisi teemaa ajantasalla ja tarvittaessa lisäisi tarvittavat muutokset, joita Google Readeriin tekee. Esimerkiksi tällä hetkellä Trends -linkki on ilman kuvaketta ja varmasti lisää muutoksia on tulossa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *