Yhdestä tuolista on moneksi: Trey Chair

Trey Chair (sivuilla video) yhdistää normaalin työtuolin, eräänlaisen pelituolin ja jakkaran samaan pakettiin. Tuolista löytyy normaalit korkeus- ja kallistussäädöt, mutta erikoisuutena onkin tuolin yläosa, jonka voi irrottaa ja tuolista muodostuu tuolin ja jakkaran yhdistelmä.

Trey Chair on idealtaan oivaltava ja mainoskuvien perusteella ihan käyttökelpoinen ja toimiva yhdistelmä. Aina ei jaksa työskennellä työpöydän ääressä tai pelata pelikonsolilla sohvalta, vaan kaipaa hieman rennompaa, mutta jämäkkää istuinta. Kahden tuolin yhdistelmä on kätevä myös pieneen tilaan.

Hinnaltaan tuoli on normaalin työtuolin hinnoissa, maksaessaan 239 dollaria ja saatavilla on useita eri värejä kankaisena ja tekonahalla. Olisi varmaan kätevä myös Atlantin tällä puolella. (via Gizmodo)

Trey Chair Trey Chair Trey Chair

Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *