Tietoliikenne katki ja junat seis

VR:llä riittää ongelmia junaliikenteen kanssa. Jos junat eivät ole rikki, niin sitten on vikaa tietoliikenteessä. Tällä kertaa Espoon liikenteenohjausjärjestelmä ei toiminut, eikä rataosuuksia pystytty kauko-ohjaamaan. Mitähän varten junissa ylipäätään sitten on kuskit?

Hesarin alkuperäinen uutisointikaan ei luo VR:n toiminnasta luotettavaa kuvaa, kun kerrotaan, että ”Espooseen on lähetetty liikenteenohjaaja paikan päälle kokeilemaan liikenteen ohjaamista manuaalisesti.” Nyt ongelman selvittyä, kyseinen uutinen on muutettu. Missä on linkki uutisen edelliseen versioon, kysynpä vain.

Onneksi Ilmalasta pääsee pienellä kävelyllä Haagan risteykseen ja 43-bussilla Kannelmäkeen.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *