Microsoft panostaa Xbox 360:n myyntiin

Microsoft paikkaa ryvettynyttä mainettaan Xbox 360 -pelikonsolin suhteen alentamalla konsolin myyntihintaa ja lisäämällä siihen HDMI-liittimen. Harmittavasti eri uutissivustojen mukaan ainakaan vielä ei Xbox 360:ssä ole siirrytty käyttämään 65nm:lla valmistettuja piirejä, joten lämmöntuotto pysyy edelleen samana. Uuden liittimen lisäksi konsoli sai myös hiljaisemmat BenQ:n valmistamat DVD-asemat ja paremmat jäähdytyssiilit.

Muropaketti uutisoi, että uudet versiot konsoleista saapuisivat Eurooppaan parin kuukauden sisällä. Toivottavasti samalla tulisi myös huhuiltu pelikonsoli ja kaksi peliä -pakettitarjous.

Jos kuitenkin omistat alkuperäisen Xbox 360:n ja punainen silmä vaivaa, kannattaa kokeilla Red Ring of Death -vian väliaikaista korjaamista. Ideana on lämmittää konsolia, jolloin piiri sulahtaa paikalleen ja konsoli pelittää taas viikon tai pari.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *