Microsoft panostaa Xbox 360:n myyntiin

Microsoft paikkaa ryvettynyttä mainettaan Xbox 360 -pelikonsolin suhteen alentamalla konsolin myyntihintaa ja lisäämällä siihen HDMI-liittimen. Harmittavasti eri uutissivustojen mukaan ainakaan vielä ei Xbox 360:ssä ole siirrytty käyttämään 65nm:lla valmistettuja piirejä, joten lämmöntuotto pysyy edelleen samana. Uuden liittimen lisäksi konsoli sai myös hiljaisemmat BenQ:n valmistamat DVD-asemat ja paremmat jäähdytyssiilit.

Muropaketti uutisoi, että uudet versiot konsoleista saapuisivat Eurooppaan parin kuukauden sisällä. Toivottavasti samalla tulisi myös huhuiltu pelikonsoli ja kaksi peliä -pakettitarjous.

Jos kuitenkin omistat alkuperäisen Xbox 360:n ja punainen silmä vaivaa, kannattaa kokeilla Red Ring of Death -vian väliaikaista korjaamista. Ideana on lämmittää konsolia, jolloin piiri sulahtaa paikalleen ja konsoli pelittää taas viikon tai pari.

Artikkeli on julkaistu keskiviikkona 15. elokuuta 2007 kello 20.12. This entry was posted in vekottimet by Marko. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *