Mac Pro Mini -kotelomuokkaus

Maciin liittyviä kotelomuokkauksia näkee hieman harvemmin PC-maailmaan verrattuna, sillä hyvää on vaikea lähteä parantamaan. Macin kotelot ovat jo lähtökohdiltaan elegantteja, mutta koska pieni on kaunista, paketoi japanilainen ”Power Mac G5 Cube” -modifiointi Macin hieman pienempään versioon alumiinisesta Mac Pro-kotelosta. Tyylikästä, eikö?

Pienoiskokoiseen Mac Pro -koteloon ahdetusta koneistosta ei ole tarkempaa tietoa, mutta on luultavammin G4- tai Mac Mini -sarjaa. Pienessä, kooltaan 180mm x 240mm x 184mm (L x K x S) olevassa kotelossa, on lämmöntuotto pidettävä alhaisena. Harmittavasti kotelomuokkauksesta ei ole juuri enempää tietoa ja japanikin on jäänyt opiskelematta.

Kotelosta löytyvät flickr-kuvat on otsikoitu lööppityyliin ”Mac Mini 2008”, mutta vaikka kotelo on tyylikäs, ei se kyllä Mac Minille pärjää. Kenties sopiva paketointi kokoonpanolle Mac Minin ja iMacin väliin. Mac Pro Mini kenties?

mac pro mini mac pro mini mac pro mini mac pro mini

Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *