Viasatin maksukanavat avoinna kaapeli-TV:ssä

Kaapelitelevisioverkossa digi-TV:n haltijoille on luvassa ilmaista viihdettä, sillä tällä kertaa maksukanavansa viikonlopun ajaksi avaa Viasat. Esitelläkseen maksutelevision laajaa tarjontaa, avaa Viasat 16-kanavaisen Viasat Kulta -kanavapakettinsa perjantaina 7.9. ja viihdehanat suljetaan maanantaina 10.9. klo 8.00. Aikaisemmin tänä vuonna on ilmaista maksukanava-viihdettä ollut tarjolla ”Kanavat auki antennikodeissa” ja ”Cable Open!” -viikonloppuina.

Viasatin tarjonta viikonloppuna on varmasti ainakin jalkapallon ystäville mieluisa, sillä tarjolla on jalkapallon EM-karsintakierroksen pelejä. Tarjolla on urheilun lisäksi myös elokuvia, kuten Linnunradan käsikirja liftareille, Lucky Number Slevin, Underworld: Evolution, Lords of Dogtown, National Treasure, Domino ja paljon muita. Täytyy sanoa, että tarjontaa on kattavasti urheilun, elokuvien, dokumenttien ja luonto-ohjelmien ystäville. Enää ei tarvita kuin aikaa.

”Avaamalla kanavamme kaikille kaapeliverkkoon kuuluville kotitalouksille, annamme kuluttajille mahdollisuuden itse kokea laatukanavat ja vertailla niitä television vapaaseen sisältöön.”
– Viasat

Yleisesti ottaen eri maksukanavapakettien tarjonta osoittaa, että vaikka kanavia olisi katsottavana kymmeniä, ei ole mitään takeita, että sieltä tulisi mitään katsottavaa. Osaltaan kaikkien maksukanavapakettien ongelmana on laatuohjelmien hukuttaminen täytesarjojen ja sekundadokumenttien sekaan. Laajalla tarjonnalla on toki helppo myydä katsojille kallis kanavapaketti, vaikka vähemmälläkin tulisi toimeen.

Katsojan kannalta olisi kätevämpää tarjota kioski-tyyppistä viihdettä, katsot mitä haluat ja milloin haluat. Tietenkin on helpompaa vain kanavasurffata sohvalta ja kokeilla, jos sieltä sattuisi tulemaan jotain katsomisen arvosta. Nykyaikana nauhoittava digiboxi auttaa katsomisajankohdan siirtämiseen, mutta sekään ei ratkaise viihdetarjonnan runsaudesta tulevaa ongelmaa poimia ja katsoa kaikki hyvät elokuvat, tv-sarjat ja dokumentit.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *