Shotteja pienissä muovipaketeissa

Hotellien minibaareista löytyy pieniä parin desin alkoholipulloja, jotka ovat suurimmaksi osaksi rahan ja pakkausmateriaalin tuhlaamista, sillä juoman voi paketoida myös hieman järkevämmin. Urheilijat ovat tottuneet käyttämään käteviä annospusseihin pakattuja energiageelejä ja miksei samaa ideaa voisi soveltaa myös alkoholiin.

Kämmenen kokoisiin pieniin annospusseihin pakatut alkoholiannokset vievät vähän tilaa, ovat helppo käyttää ja kulkevat kätevästi mukana. Pakkaus vie lisäksi vähemmän materiaalia kuin minibaaripullot ja annospusseja myös mahtuu minibaariin enemmän. Samalla kertaa sekä ekologista että käytännöllistä. Annospusseista löytyy tietojen mukaan giniä, rommia, vodkaa, wiskiä ja tequilaa, mutta saatavuudesta tai juomamerkeistä ei valitettavasti ole tietoa.

pocket shots

(via Gizmodo)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *