A List Apart ja Web Design Survey 2007 -tulokset

A List Apart ”The Web Design Survey 2007” -tulokset ovat valmistuneet ja ensimmäistä kertaa järjestetyn kyselyn tulokset lyhyine johtopäätöksineen ovat ladattavissa PDF-tiedostona. Keväällä täyttämäni kyselyn tulokset eivät paljastaneet mitään erikoisen kiinnostavaa, etenkin kun kyselyn kohdeyleisö, odotetusti, oli noin 48 prosenttisesti amerikkalaiset web-suunnittelijat. Kyselyyn vastanneita oli yhteensä lähes 33,000.

Kenties joku suomalainen arvostettu (eli seurattu) web-suunnitteluun keskittyvä sivusto voisi järjestää samanlaisen kyselyn. Toisaalta, ehkä en ole etsinyt oikeista paikoista, mutta ainakaan eteeni ei ole tullut mitään seuraamisen arvoista web-suunnitteluun keskittyvää suomalaista sivustoa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *