Tux kertoo ajankohtaiset asiat ja paljon muuta

Tux Droid

Jos pöydänkulmalta löytyy ylimääräistä tilaa, voi siihen sijoittaa Nabaztag-pupun tai hieman katu-uskottavamman Tux-pingviinin. Firebox-verkkokaupan langaton Tux-droid osaa kertoa erilaisia tietoja ja ilmoittaa niistä heiluttamalla siipiään, tanssimalla, pyörimällä ja silmien vilkuttelulla.

Pingviini taitaa lukuisia temppuja ja avoimeen lähdekoodiin perustuva toteutus tarjoaa laajan kirjaston erilaisia temppuja, joista valita. Luettelosta löytyy perinteisten sähköposti- ja RSS-tietojen lisäksi muun muassa VOIP-puhelin, herätyskello ja erilaisia kaiutin-toimintoa, valoanturia sekä liiketunnistinta hyödyntäviä temppuja. Tux voi toimia tavallaan myös vartiokoir… pingviininä. Mukana tulee kalaa muistuttava RF-lähetin, joka liitetään tietokoneeeen ja kaukosäädin, jolla pingviiniä voi käskyttää.

(via Engadget)


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *