Wii sai Japanissa uusia vanhoja ohjaimia

Yksi Nintendo Wiin mainioista ominaisuuksista on mahdollisuus pelata vanhoja Nintendon pelikonsolien pelejä. Etenkin, jos lapsena ei ole koskaan omaa Nintendoa omistanut, ovat Virtual Consoleen saatavat pelit mainiota ajanvietettä. Sen lisäksi, että pelit tuntuivat olevan helpompia lapsena.

Virtual Consoleen saatavien pelien pienoisena miinuksena on, että ne tarvitsisivat myös vanhat ohjaimet. Saatavilla on kyllä Classic-ohjain, joka on SNES-ohjaimen tyylinen ja vanhat GameCube-ohjaimet käyvät suoraan Wiille, mutta sekä mielekkäintä että autenttisen pelitunnelman saavuttamiseksi olisi hyvä, että vanhat ohjaimet julkaistaisiin uudelleen Wiille.

Fanien unelmat ovatkin jo osittain toteutuneet, sillä Japanissa on julkaistu sekä Wii-valkoinen GameCube-ohjain että Super Nintendo -ohjain. Tietenkin uusia vanhoja -ohjaimia julkaistaessa, olisi ne voinut toteuttaa kokonaan langattomasti, mutta kaikkea ei voi saada.

Euroopan julkaisua, sekä Wii N64 -ohjainta odotellessa.

Wii GameCube Wii SNES

(via Engadget, 2)


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *