Näppäimistöllä varustetut housut

Kekseliäisyydellä voidaan toteuttaa kaikenlaista enemmän ja vähemmän käytännöllistä. Suunnittelija Erik De Nijs on yhdistänyt tekniikan tarjoamiin mahdollisuuksiin ripauksen käsityötä ja toteuttanut näppäimistöllä varustetut housut. Käytännössä kokonaisuus sisältää housujen etumukseen ommellun Virtually Indestructible -näppäimistön ja polvien tasolle lisätyt kaiuttimet. Lisäksi hiirelle on oma taskunsa ja peliohjain löytyy vetoketjun takaa.

Näppäimistöllä varustetut housut -konsepti ei ole ehkä kovinkaan käytännöllinen, mutta ainakin erikoinen ja tyylikäs. Tarina ei kerro, miten näppäimistö liitetään haluttuun tietokoneeseen, mutta luultavasti ihan perinteisesti USB-piuhalla. Kenties seuraava toteutus on jo varustettu Bluetoothilla ja hiiritapilla tai -tasolla.

(via Vous Pensez)

Näppishousut Näppishousut Näppishousut

Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *