Vauhdikkaasti töihin suihkumoottoripolkupyörällä

Jälleen kerran talviaikataulujen vaihtuessa kesäaikatauluihin VR oikein kiusallaan vähentää työmatkajunien vaunumääriä ennen kuin työmatkalaiset ovat aloittaneet lomakautensa ja tietäähän sitä mitä tästä seuraa: ahtautta. Junavuorot näyttivät pysyneen kuitenkin ennallaan, joka osaltaan vähentää ruuhkaa verrattuna viime vuotiseen. Ei ihme, että julkisen liikenteen käyttäminen on joillekin vastenmielistä.

Hyvä väline pendelöintiin työpaikan ja kodin välillä on pyörä, etenkin jos siitä löytyy suihkumoottori, kuten Robert Maddoxin polkupöyrästä. Maddoxilla on tarjota eri tehoisia suihkumoottoripolkupyöriä alkaen noin 62 Newtonin työntövoimasta ulottuen aina 4400 Newtonin työntövoimaan. eBayssa myyty 222 Newtonin vempele pystyi kiihdyttämään pyörän 120 km/h vauhtiin.

Suihkumoottoripyörä

Tuollaisella pääsisi töihin sekä nopeasti että erittäin äänekkäästi. Jää vain arvailujen varaan miten tuollaisella jarrutetaan liikennevaloihin tai mikähän mahtaa olla kulutus per kilometri. Polttoaineen loppuessa voisi sentään vielä polkea kotiin.

(via Engadget)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *