Työrauhaa avokonttoriin matkapuhelinsignaalin estäjällä

Onko avokonttorissa työskentely rauhatonta, kun naapurikuution kaveri huutaa jatkuvasti puhelimeen, etkä kuule edes omia ajatuksiasi? Kannattanee vierailla DealExtreme-verkkokaupasta, josta löytyy kätevä matkapuhelinsignaalin estävä vekotin.

Kaukosäädettävä signaalihäiritsijä on varustettu neljällä antennilla, joilla saadaan lähetettyä kohinaa CDMA- (869~894Mhz), GSM- (925~960Mhz), DCS- (1805~1880Mhz) ja PHS- (1900~1990MHz) taajuuksille 75 metrin säteelle. Hintaa tällä työrauhaa ja hämmennystä aiheuttavalla vekottimella on noin 143 dollaria. Tietenkin kannattaa muistaa, että laitteen käyttö laskettaneen tietoliikenteen häirinnäksi, joka on rangaistavaa (Rikoslaki 578/1995, luku 38. pykälät 5-7).

Varmasti kätevä laite elokuvateattereihin ja konserttisaleihin, mutta vaikka hälinää täynnä olevat avo- ja flexi-konttorit heikentävätkin työtehoa, eivät työkaverit varmasti ihan suopealla katsele, jos pöydän altasi paljastuu tärkeät työpuhelut hiljentävä vekotin. Eivät avokonttorit toki huonoja ole ja sopivatkin hyvin tiimityöhön, jossa tarvitaan vuorovaikutusta ja tiedonvaihtoa, mutta ei siitä sen enempää.

SKU SKU SKU

Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *