Autobarin juoma-automaatti ja mahdoton peruutus

Useissa yrityksissä on työntekijöiden päivittäinen kofeiiniannos ulkoistettu Autobarin kuumajuoma-automaateille, joista saa erilaisia juomia kahvikkeen lisäksi. Kahviahan ei kyseisestä laitteesta saa, sillä kahvikuppiin saatava juoma on yleensä maultaan aika kaukana kahvista. Juomien tilaus hoituu nestekidenäytöllä ja painikenapeilla varustetun käyttöliittymän kautta ihan näpsäkästi. Vaikka käyttöliittymän tekstejä on mahdollista muokata, olisi oletuksena olevia tekstejä voinut hieman miettiä.

En oikein ymmärrä, mitä varten kahvikkeen valmistumisen ja sen kuppiin lorauttamisen jälkeen, on vielä mahdollisuus peruuttaa toiminto. Ei kahvia enää kupista takaisin laitteeseen imetä, vaikka peruuta-nappia painaisikin. Peruuta-napista pääsee vain takaisin päävalikkoon ja kahvi on edelleen kupissa. Mielestäni kyseistä toimintonappia ei tarvittaisi ollenkaan, vaikka toiminto onkin ns. poistumistie.

Lisäksi automaatista saa kahvikupin vakiona vain puolilleen, eikä vastajauhetuista pavuista suodatettu kahvi ole sen parempaa.

Autobar

Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *