Huonekaluja ja käyttöesineitä pyörän osista

Polkupyörät ovat käteviä kulkuvälineitä ja pienellä laittamisella vanhastakin pyörästä saadaan tehtyä vielä kelpo peli. Kun aika pyörästä jättää, voi sen osia kierrättää esimerkiksi tekemällä niistä Bike Furniture Designin tyyliin huonekaluja.

Aika nättejä kalusteita pyörän vanteista, renkaista ja muista osista on saatu rakennettua, vaikkakin hieman erikoisia. Millaisiakohan nuo tuolit ovat istua, sillä kumi ei ole niitä mukavampia materiaaleja etenkään istuimissa.

Huonekalujen lisäksi pyörän osista voi askarrella hieman pienempiäkin esineitä, kuten Resource Revival tarjoaa. Esimerkiksi pyörän eturattaasta, saadaan kätevästi tehtyä seinäkellon, kun lisätään vain kellokoneisto. Polkupyörän ketjuista voi vastaavasti askarrella valokuvakehyksen tai kulhon ja takarattaista kynttilätelineen. Yhdistämällä vanteen kaari ja muutamat rattaat, saadaan aikaan CD-teline ja liittämällä pätkä ketjua rattaaseen valmistuu pullonavain. Näppärää.

Resource Revival Resource Revival Resource Revival Resource Revival Resource Revival Resource Revival

Pitääkin varmaan seuraavalla kerralla kotona käydessä tarkistaa mitä kaikkea kivaa pyörävajan sisällöstä saisikaan aikaan.


Posted

in

,

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *