Sovellukset kadonneen Android-puhelimen löytämiseksi

Nykyaikaisille älypuhelimille löytyy sovelluksia vaikka mihin ja yksi kätevä sovellusalue on kadonneen puhelimen löytäminen. En ole vielä, kop kop, kadottanut koskaan puhelintani, mutta aina kannattaa varautua pahimpaan. Puhelimen löytämiseksi onkin olemassa useita sovelluksia, jotka helpottavat sen löytämistä.

Contact Owner: Lisää yhteystietosi kuten nimi, toinen puhelinnumero tai sähköposti lukkonäyttöön, jolloin löytäjä voi helposti yrittää tavoittaa sinua. (appbrain)

Prey: Mahdollistaa puhelimen häviämisen aktivoinnin ja tietojen saamisen joko tekstiviestillä tai Pro-tilillä Web-sivun kautta. Toiminnot myös puhelimen lukittamiseen ja soittoäänen kytkemiseen. Prey on avoimen lähdekoodin projekti ja on saatavilla Android-laitteiden lisäksi myös muille alustoille. Lisätietoa kannattaa lukaista projektin sivuilta. (appbrain)

Instamapper: Mahdollistaa GPS:n etäaktivoinnin, jonka avulla voit seurata Instamapperin sivuilta kartalta missä puhelimesi on ja liikkuuko se. Voidaan käyttää myös sijaintitiedon keräämiseen. Toimii tarvittaessa taustalla, joten käyttäjä ei seurantaa huomaa. (appbrain)

Plan B: Koska puhelimen häviämiseen ei aina varauduta ennakolta, mahdollistaa Plan B ohjelman asentamisen etänä, jonka jälkeen se lähettää Gmail-sähköpostiisi puhelimesi arvioidun sijainnin.

Where’s My Droid: Sovellus voidaan aktivoida lähettämällä puhelimeen tekstiviesti, jonka avulla se saadaan soimaan, vaikka se olisi hiljennetty. Lisäksi tekstiviestillä voidaan aktivoida GPS, jonka jälkeen sovellus lähettää tekstiviestillä takaisin sijaintinsa ja linkin Google Mapsin karttaan. (appbrain)

Harmillisesti listatuista Contact Owner ja Instamapper eivät ole HTC Wildfireni kanssa yhteensopivia, mutta eiköhän tarvittaessa Prey, Plan B ja Where’s My Droid riittäne.


Posted

in

,

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *