Testattu: Suomen Urheiluhierontakeskuksen urheiluhieronta

Urheillessa on tärkeää pitää huolta lihaksista, mutta usein tämä helposti unohtuu, kunnes paikat ovat aivan jumissa. Venyttely ja esimerkiksi hierontarullan käyttö auttaa pitämään lihakset liikkuvina, mutta mikään ei korvaa kunnon hierontaa. Olikin siis kymmenien vuosien jälkeen hyvä aika käydä avaamassa jumituneita lihaksia Suomen Urheiluhierontakeskuksella.

Suomen Urheiluhierontakeskus (SUHK) tarjoaa urheiluhieronnan lisäksi muun muassa fysioterapiaa ja osteopatiaa, ja toimii Suomenojalla, Kivenlahdessa, Tapiolassa ja Leppävaarassa. Tarjolla on kätevästi myös ilta-aikoja. Kävin testaamassa urheiluhierontaa Leppävaarassa, jossa toimipiste on ollut noin vuoden verran. Ajanvaraus toimi helposti netin kautta ja varauksesta tuli vielä erillinen kuittaus sähköpostitse.

Leppävaaran toimipiste sijaitsee kätevästi kävelymatkan päässä kauppakeskus Gallerian vieressä ja toimitilat ovat siistit. Auton saanee parkkiin Gallerian halliin tai Läkkitorille. Uuden hierontapaikan ja hierojan valinta on aina hieman arpapeliä, sillä hierontaa voi tehdä monella eri tavalla. Aikavaraukseni osui Niko Iivoselle, joka hoiti jalkojen tunnin hieronnan ihan hyvin. Radiossa soi muistaakseni Metro Helsinki. Hieronta tuntui lihaksissa, reisien ja säärien jumiutuminen tuntui hieman helpottavan ja polviin heijastunut kipu lievittyi. Tunnin hieronta kustansi 50 euroa.

Yhdellä hierontakerralla ei lihaksia vielä avata, joten pitää vielä ainakin muutaman kerran käydä hierottamassa niitä. Olisi pitänyt käydä avaamassa paikkoja ja vuosia sitten. Pari päivää myöhemmin pyörä kulki hieman paremmin kuin aikaisemmin, vaikka tehot olivat vieläkin hieman kadoksissa.


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *