Applen Mighty Mouse

Apple julkaisi Mighty Mousen ja murtaa taas tunnettuja ominaispiirteitään esittelemällä historiansa ensimmäisen moninappisen hiiren. Uudessa hiiressä on neljä kosketusherkkää pintaa, jotka toimivat nappien tavoin ja hiiren päässä on pieni pallo, joka toimii monisuuntaisena rullana.

Toki Applelle on saanut jo aikaisemminkin ihan minkä tahansa hiiren, kuten aina ennenkin. Mutta tämäkään tosiasia ei ole estänyt eräitä valittamasta siitä yksipainikkeisesta hiirestä. Uusikin hiiri on vakiona yksinappinen, sillä normaalit käyttäjät eivät välttämättä koskaan tarvitse useampaa nappia.

mouse

Applen Mighty Mouse herättikin paljon keskustelua Sektorin kommenteissa ja Slashdotissa. Mighty Mouse näyttää ihan pätevältä hiireltä, tiedä sitten miten puikulainen muoto sopisi Logitech MX510 ja MS:n bluetooth hiiriin tottuneeseen käteen.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *