Huhumyllyt vauhdissa

Viime viikkojen aikana on taas huhujen rattaat saaneet vauhtia, tällä kertaa kohteena uudet konsolit. Usealla uutissivustolla on ollut spekulointia Xbox360:n ja PS3:n ominaisuuksista ja hinnasta.

Appleinsider uutisoi: PlayStation 3 processor could support Mac OS X Tiger
Arstechnica spekuloi PS3:n julkaisuajankohdalla: Sony PS3 may debut in 2007, if Xbox 360 lags
Slashdotissa on Xbox360 hintaan $300: Xbox 360 for $300

Applen ystäville MacRumors.com:n keskusteluissa on ollut spekulointia liittyen AppleInsiderin juttuun: ”…sources further stated that Jobs is expected to make at least one major announcement during his presentation in this year’s Apple Expo which will take place in Paris, France from Sept. 20 to 24.”

Eli siis, myöhemmin syksyllä Xbox360 julkaistaan $300 hintaan ja PS3 tukee Mac OS X:ää. Lisäksi saamme joko uudet Powerbookit (dual core G4 tai single-core G5), Ipod videon tai ihan mitä tahansa maan ja taivaan väliltä :)

Lisäys: Huhuilla on tapana muuttua ja Xbox360:n hinnan arvellaankin nousevan alkuperäistä arviotakin korkeammaksi, aina noin 500 dollariin asti (noin 420 euroa). Tyyris hinta lähtisi siitä, että kilpailevan Sonyn PS3-laitteen hinta tulee olemaan korkea.


Posted

in

,

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *