Hesarin tiedeblogi

Media on löytänyt blogit uutena media-alana ja blogistanissa on ollutkin puhetta yritysten mainosblogeista ja muista ”ei niin perinteisistä” blogeista. Myös Helsingin Sanomat on laajentanut tarjontaa ja Hesarin sivuilla oleva Tiede -osio löytyy myös nyt netistä Kvarkeista galakseihin -blogin muodossa. Tarkemmin sanottuna blogi toimii Tiede -osion jatkeena.

Kvarkeista galakseihin -blogissa Helsingin Sanominen tiedetoimittajat Marko Hamilo ja Timo Paukku kirjoittavat tieteestä ja tiedeuutisista. Miehet kirjoittavat: “Yksi tiedesivujen blogien tarkoitus on mielestäni laittaa verkkoon luettavaksi aineistoa, joka ei sovi lehteen.” Eli hieman kuin usean tietokonelehden nettijatkot -osio, mutta enemmän (tai vähemmän) tieteellinen.

Menee ehkä hieman mainostuksen puolelle, mutta itse pidän tiedetoimittajien kirjoittelua ihan viihteellisenä tarjontana blogimaailman sekametelisopassa. Lisäksi tarjolla on hyvä linkkilista tiedesivustoille, kattaen eri tieteenalojen uutis- ja lehtisivustot.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *