Blogille uutta ulkoasua

Alkujaan oli suunnitteilla uusia vain verteksin ulkoasu, mutta näin kesän jo taittuessa syksyyn kaipasi blogikin hieman uutta ilmettä. Uusi ulkoasu siirtyi ensin blogiin ja vaihtuu myöhemmin myös muualle.

Ulkoasussa voi olla vielä jotain omituisuuksia varsinkin IE:llä, koska Linuxissa Internet Explorerin testaaminen rajoittuu lähinnä Winellä käyttämiseen. Operan ja Firefoxinkin välillä on yllättävästi eroja muun muassa miten tekstien koot määräytyvät. Testasin ulkoasua myös Konquerorilla, SeaMonkeyllä ja Epiphanyllä, jossa tekstit jäävät pieniksi. Koska tämä on vain omaan käyttöön suunnattu sivusto, eikä niinkään ns. tuotantoon, voi tuollaiset pienet puutteet korjata, kun niitä huomaa. En kyllä ymmärrä miten voi olla niin vaikeaa toteuttaa CSS:n käsittely selaimissa standardien mukaisesti.

Uuden ulkoasun luominen ei sentään ihan mennyt seuraavan kuvan mukaisesti, mutta eri selainten poikkeavuudet aiheuttivat kyllä ihan riittävästi testattavaa.

modern web design

Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *