Opettele 10 hyvää UNIX komentorivin käyttötapaa

Vuosi vaihtui sateisissa merkeissä ja eikä talvea vieläkään näy. Kun ulkona ei pysty hiihtämään tai harrastamaan talvilajeja, voi sisällä tietokoneen ääressä opetella uuden vuoden kunniaksi 10 hyvää UNIX komentorivin käyttötapaa.

Linux Cookbook -kirjan kirjoittaja Michael Stutz on kirjoittanut hyvän artikkelin IBM:n developerWorks -sivustolle, kuinka voit parantaa UNIX komentorivityöskentelyäsi ja samalla päästä eroon huonoista käyttötavoista. Artikkeli sisältää vinkkejä UNIX -komentojen tehokkaaseen käyttöön ja eri komentojen yhdistelyyn. Artikkeli on helppolukuinen ja Linux-käyttäjälle varmasti mielenkiintoinen ja hyödyllinen.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *