Tölkkejä keossa

tölkit

Jasmo haastoi kuvaamaan Batterykeon, ja kyllähän työpöydältä sellainen löytyi.

Aivan Jasmon juomatahtiin, 12 tölkkiä kesäkuun loppuviikoilta laskettuna, en pysty venymään, mutta parin kuukauden keosta löytyy kymmenen tölkkiä. Kuten kuvasta voi todeta, on tullut litkittyä kahvituntien välissä kaikkia tarjolla olevia Battery-makuja. Normi-Batteryiden enemmistön selittää Lidlin yksipuoleinen tarjonta.

Kuvasta huomaa myös Nokia 3650 -puhelimen kameran kuvanlaadun: se on huikaiseva.

Jasmo väittää myös, että ”Battery Gingered ei ole hyvää”, joka ei todellakaan pidä paikkaansa. Kyllä Gingered aina makuasioista kiistellessä hapottoman ja huonon jälkimaun omaavan Strippedin voittaa. Normi-Battery on kuitenkin kenties parhainta.

Säädimpä samalla blogiin tuollaisen Web 2.0 toteuttavan Thickbox 3 -kuvalisäosan. Testasin myös Lightbox 2 -kuvalisäosaa, mutta Thickbox vaikutti pätevämmältä. Lisäksi jaksoin jopa suomentaa lisäpalikan tekstit, toisin kuin eräät. Kyllä nyt kelpaa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Tölkkejä keossa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *