Oivaltavia tarroja Macbookin kanteen

Kannettavien tietokoneiden kannet ovat hyvä kohde erilaisten tarrojen ja koko pintaa peittävien vinyylien sijoittamiseen, joilla ilmaista itseään. Muista läppäreistä poiketen, Macbookkien kannet tarjoavat erityisen hyvän kohteen tarrojen sijoittamiselle, sillä kirkkaana hehkuva omena mahdollistaa oivallisten ideoiden toteuttamisen.

Etsy-verkkokaupan valikoimista löytyykin useita aivan mainioita ideoita, miten Macbookin kannen omenaa voi yhdistellä eri aiheisiin. Vinyylien hinnat vaihtelevat alle 10 dollarista reiluun 15 dollariin.

Tässä muutamia poimintoja:


Posted

in

,

by

Comments

4 vastausta artikkeliin “Oivaltavia tarroja Macbookin kanteen”

  1. Marko avatar

    Tottahan se on, että ei kaupasta koskaan saa täysin omalaatuista tuotetta, ellei niitä sitten myydä uniikkeina kappaleina. Mutta hauskojahan nuo ovat ja ainahan sitä voi varmuuden vuoksi ideoida oman vinyylinsä läppärinsä kanteen :)

  2. Petri Sainio avatar

    Näenkin jo sieluni silmillä Helsingin keskustan Mac-käyttäjien suosiossa olevien kahviloiden ja baarien toinen toistaan personoidumpien Maccien armadan hohtavan kilpaa uteliaisuudesta rusottavien kanssakäyttäjien poskien kanssa, kuin myös sen, kuinka joku turhamaisempi mäcättäjä saa vain vaivoin hillittyä kiukkunsa bongattuaan samanlaisen kuvan kuin tällä itsellään on!…

    No; rehellisyyden nimissä on todettava, että osa noista on kyllä aika hauskoja (kävin kurkkaamassa myös Etsyn sivuilla).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *