Testaa Linkedin-profiilisi vahvuus ja voita Fujitsu Lifebook

Fujitsu näyttää panostavan Lifebook-kannettaviensa markkinointiin sosiaalisessa mediassa. Muutama kuukausi sitten päättyi Lifebook4Life -projekti, jossa olin mukana ja nyt tammikuun lopussa alkoi uusi Profile Pitch -kilpailu, jossa palkintoina on viikottain Fujitsun Lifebook-kannettavia ja joka toinen viikko arvotaan Fujitsu Stylistic Q550. Tarvitset vain Linkedin-profiilin ja tiimikaverin. Kilpailun seuraava viikko alkaa 6.2.2012 ja vielä on neljä viikkoa ottaa haaste vastaan.

Lyhyesti kuvattuna Profile Pitch -kilpailussa on ideana kahden hengen tiimein haastaa viikottain toisia joukkueita ja kilpailla jäsenten LinkedIn-profiileiden eri osa-alueiden vahvuuksissa. Jäsenten Linkedin-profiilit pisteytetään osa-alueiden mukaan, jotka ovat nimetty Lifebook-kannettavien ominaisuuksien mukaan laaduksi, liikkuvuudeksi, turvallisuudeksi ja kosketukseksi. Haasteissa tiimin Linkedin-profiileiden eri osa-alueet taistelevat keskenään ja osa-alueiden voitoista saa pisteitä. Haastekertoja on päivittäin kolme per jäsen, joten kannattaa hieman taktikoida, keitä tiimejä haastaa. Aina viikon lopussa eniten pisteitä kerännyt tiimi voittaa valitsemansa Lifebookin per jäsen.

Helppoa ja yksinkertaista?

Profile Pitch haastaa kysymällä ”Oletko riittävän rohkea?” ja ”Pysytkö Lifebookkien vauhdissa?”. Haaste on otettu vastaan ja voitettu! Tiimi ”Initech”, eli profiilini yhdessä kaverini Aarnen profiilin kanssa, oli voittamaton yhdistelmä kilpailun ensimmäisellä viikolla ja siitä palkinnoksi saimme molemmat uudet kannettavat. Eiköhän se Fujitsu Lifebook T901 sieltä piakkoin saavu, sillä odotan innolla miten kääntyvä kosketusnäyttö toimii käytännössä. Lisäksi kilpailun toisella viikolla kipusimme kuin ohimennen toiseksi, josta palkintona Presenter IV Air -osoitin. Sopiva kaveri T901:n seuraksi.

Kilpailua on jäljellä vielä siis neljä viikkoa, joten kannattaa päivittää Linkedin-profiili, pohtia sen vahvuuksia ja heikkouksia ja ottaa haaste vastaan.


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *